ŠC Contra

Upisi

Pozivamo sve stare članice, ali i nove djevojčice, da nam se pridruže u vježbanju ovog prekrasnog ženskog sporta – ritmičke gimnastike!

Ritmička gimnastika je sport koji je medicinski podržan i potkrijepljen već u nekoliko navrata – osim poboljšanim, ljepšim i zdravijim držanjem tijela, rezultira i sigurnošću samopredstavljanja pred drugim ljudima, navikom bavljenja sportom i općenito kretanjem, poboljšanom motorikom i otvorenijom verbalnom komunikacijom.

 

Upisi* i treninzi za školsku godinu 2018./2019. kreću

 

u srijedu 5. rujna 2018. u 17,00 h

 

kada će se održati kratki roditeljski sastanak i upis djevojčica, a nakon sastanka kreću treninzi prema navedenim terminima.

 

Na trening djevojčice trebaju obući gimnastički dres ili usku majicu u kombinaciji s kratkim hlačicama, „bickama“ ili tajicama, a na noge mekane šlapice ili čarapice. Bitno je da je odjeća uska kako bi trenerice vidjele da li dijete pravilno drži i pokreće tijelo.

Frizura treba biti izrazito uredna kako ne bi smetala pri vježbanju (dugačka kosa čvrsto svezana u rep, učvršćena špangicama).

 

 

* Kako je broj mjesta u grupama ograničen, upisi novih djevojčica trajat će do popunjenja grupa, pa molimo sve zainteresirane da se upišu što prije.

Termini održavanja treninga u sezoni 2018./2019.:

Ponedjeljak i srijeda

Predškolska djeca i djeca od 1. do 2. razreda  –  17:30 – 18:30 

 

* Sve vježbačice molimo da dođu 10-ak minuta prije početka treninga.

NAPOMENA: ovo su naši dugogodišnji termini, ali uvijek postoji mogućnost promijene ovisno o rasporedu i obavezama Škole, pa vas molimo za razumijevanje i praćenje naše stranice na kojoj ćemo redovito izvještavati o bilo kakvim promjenama.

Veselimo se vašem dolasku i s nestrpljenjem vas iščekujemo u dvorani!

Upute za plaćanje članarine:

Mjesečnu članarinu možete platiti na žiro račun Zagrebačke banke d.d.: HR9623600001101305214 i to putem opće uplatnice koju ćete dobiti od Vaše trenerice ili putem Internet bankarstva!

Molimo kopiju uplatnice, odnosno ispis naloga (ako ste platili Internet bankarstvom) predati Vašoj trenerici do dogovorenog roka.

Trnjanska cesta 122, blizu NSB-a

Za sve informacije možete se obratiti:

  • tajnici i trenerici Aidi Dedić na telefon broj: 098 789 827,
  • trenerici Stefani Begović, na broj: 099 710 0080,
  • ili na e-mail Kluba: [email protected]