Zagrebački Velesajam – mala dvorana pavilijona 25

Upisi

Pozivamo sve stare članice, ali i nove djevojčice, da nam se pridruže u vježbanju ovog prekrasnog ženskog sporta – ritmičke gimnastike!

Ritmička gimnastika je sport koji je medicinski podržan i potkrijepljen već u nekoliko navrata – osim poboljšanim, ljepšim i zdravijim držanjem tijela, rezultira i sigurnošću samopredstavljanja pred drugim ljudima, navikom bavljenja sportom i općenito kretanjem, poboljšanom motorikom i otvorenijom verbalnom komunikacijom.

Treninzi i upis* novih djevojčica za školsku godinu 2018./2019. kreću

u srijedu 5. rujna 2018. u 18,00h

kada će se održati kratki roditeljski sastanak i upis novih djevojčica, a nakon sastanka u 18,15h kreću održat će se uvodni trening.

Na trening djevojčice trebaju obući gimnastički dres ili usku majicu u kombinaciji s kratkim hlačicama, „bickama“ ili tajicama, a na noge mekane šlapice ili čarapice. Bitno je da je odjeća uska kako bi trenerice vidjele da li dijete pravilno drži i pokreće tijelo.

Frizura treba biti izrazito uredna kako ne bi smetala pri vježbanju (dugačka kosa čvrsto svezana u rep, učvršćena špangicama).

* Kako je broj mjesta u grupama ograničen, upisi novih djevojčica trajat će do popunjenja grupa, pa molimo sve zainteresirane da se upišu što prije.

Termini održavanja treninga u sezoni 2018./2019.:

ponedjeljak i srijeda:
18:00 – 19:00

* Sve vježbačice molimo da dođu 10-ak minuta prije početka treninga.

Veselimo se vašem dolasku i s nestrpljenjem vas iščekujemo u dvorani!

Upute za plaćanje članarine:

Mjesečnu članarinu možete platiti na žiro račun Zagrebačke banke d.d.: HR9623600001101305214 i to putem opće uplatnice koju ćete dobiti od Vaše trenerice ili putem Internet bankarstva! Prilikom uplate obavezno navedite ime i prezime djevojčice, mjesec za koji plaćate članarinu i poziv na broj – 003. Molimo kopiju uplatnice, odnosno ispis naloga (ako ste platili Internet bankarstvom) predati Vašoj trenerici do dogovorenog roka.

Paviljon 25 Zagrebačkog Velesajma

Za sve informacije možete se obratiti:

tajnici i trenerici Miji Korajliji na telefon broj: 098 222 601 ,