OŠ Većeslava Holjevca

Upisi

Pozivamo sve stare članice, ali i nove djevojčice, da nam se pridruže u vježbanju ovog prekrasnog ženskog sporta – ritmičke gimnastike!

Ritmička gimnastika je sport koji je medicinski podržan i potkrijepljen već u nekoliko navrata – osim poboljšanim, ljepšim i zdravijim držanjem tijela, rezultira i sigurnošću samopredstavljanja pred drugim ljudima, navikom bavljenja sportom i općenito kretanjem, poboljšanom motorikom i otvorenijom verbalnom komunikacijom.

 

Treninzi za školsku godinu 2023./2024.

 

utorak i četvrtak

  • 1. GRUPA –  19:15 – 20:00

  • 2. GRUPA –  20:00 – 20:45

 

Na trening djevojčice trebaju obući gimnastički dres ili usku majicu u kombinaciji s kratkim hlačicama, „bickama“ ili tajicama, a na noge mekane šlapice ili čarapice. Bitno je da je odjeća uska kako bi trenerice vidjele da li dijete pravilno drži i pokreće tijelo.

Frizura treba biti izrazito uredna kako ne bi smetala pri vježbanju (dugačka kosa čvrsto svezana u rep, učvršćena špangicama).

 

 

* Kako je broj mjesta u grupama ograničen, upisi novih djevojčica trajat će do popunjenja grupa, pa molimo sve zainteresirane da se upišu što prije.

Termini održavanja treninga u sezoni 2023./2024.:

utorak i četvrtak

  • 1. GRUPA –  19:15 – 20:00

  • 2. GRUPA –  20:00 – 20:45

* Sve vježbačice molimo da dođu 10-ak minuta prije početka treninga.

NAPOMENA: ovo su naši dugogodišnji termini, ali uvijek postoji mogućnost promijene ovisno o rasporedu i obavezama Škole, pa vas molimo za razumijevanje i praćenje naše stranice na kojoj ćemo redovito izvještavati o bilo kakvim promjenama.

Veselimo se vašem dolasku i s nestrpljenjem vas iščekujemo u dvorani!

Upute za plaćanje članarine:

Mjesečnu članarinu možete platiti na žiro račun Zagrebačke banke d.d.: HR9623600001101305214 i to putem opće uplatnice koju ćete dobiti od Vaše trenerice ili putem Internet bankarstva!

Prilikom uplate obavezno navedite ime i prezime djevojčice, mjesec za koji plaćate članarinu i poziv na broj – 005.

Molimo kopiju uplatnice, odnosno ispis naloga (ako ste platili Internet bankarstvom) predati Vašoj trenerici do dogovorenog roka.

Siget ulica 23

Za sve informacije možete se obratiti:

  • tajnici i trenerici Aidi Dedić na telefon broj : 098 789 827
  • ili na e-mail Kluba: [email protected]

holjevac1

holjevac2

holjevac3